Thuis trainen? Huur!

NeurOptimal Professional NO3 systeem huren

Wil je met je gezin ongelimiteerd neurofeedbacktrainingen volgen, maar heb je geen tijd om naar de praktijk te komen? Huur dan ons Professional systeem. Met dit systeem kunnen jij en je familieleden een ongelimiteerd aantal sessies doen. Je kunt daardoor trainen op de door jouw gewenste momenten, terwijl er aanzienlijk bespaard wordt in kosten en (reis)tijd. Het is mijn ervaring dat trainen door meerdere huisgenoten zeer positief doorwerkt, zowel bij degenen die trainen als wel in de hele gezinssituatie. Net als bij de Personal leer je van mij hoe u de sensoren moet aanbrengen, en hoe je het programma moet bedienen. Vraag gerust naar de voordelen én de mogelijkheden. Het systeem wordt vooraf altijd gecontroleerd door de Technische dienst van NeurOptimal. Ook bij het terugbrengen wordt het systeem door hen gecontroleerd. Aan de huur van dit systeem is een contract verbonden. Het termijnbedrag dient vooraf te zijn voldaan. Voor dit systeem kan een wachttijd gelden van minstens vier weken.

€ 995,– per vier weken, met toegang tot ongelimiteerd aantal sessies.

€ 1400,– per zes weken, met toegang tot ongelimiteerd aantal sessies.

Alle genoemde bedragen zijn bedoeld voor particulieren. Voor zakelijke tarieven kun je een offerte aanvragen.

Wel thuis trainen, maar niet een onbeperkte hoeveelheid trainingen nodig? Dan is het lenen van een mobiel NeurOptimal Personal NO3 systeem wellicht een goede optie:

In mijn praktijk is het ook mogelijk om een mobiel NeurOptimal Personal NO3 systeem te lenen. Dit systeem is speciaal ontwikkeld en zeer gebruiksvriendelijk om jezelf  of meerdere leden van je gezin thuis te kunnen trainen.

Na een intakegesprek, neurofeedbacktraining en uitgebreide instructie kun je thuis zelf verder gaan trainen, waarbij ik je gedurende de trainingsperiode telefonisch zal begeleiden.

Je leent het systeem periode en betaalt per training. De software registreert het door jou gebruikte aantal sessies.

 

Huur NeurOptimal Personal NO3 System

Vier weken huur, inclusief 10 trainingen € 450,00
Zes weken huur, inclusief 15 trainingen € 600,00
Extra trainingen in dezelfde periode: per training € 30,00