Man 24 jaar, PTSS en overtraining door klassieke neurofeedback

Ik ben Wesley en nu 24 jaar. Ik heb sinds een aantal jaren last van Post Traumatisch Stress Stoornis. Deze diagnose is gesteld bij klassieke neurofeedback en bij luistertherapie. Dit PTSS heeft zo’n grote impact op mijn leven dat ik eigenlijk alleen nog maar beter wilde worden.. Ik wilde gewoon weer mezelf zijn en genieten van het leven!!!  Dus ben ik heel veel therapieën gaan doen waaronder klassieke neurofeedback en luistertherapie. Dit zijn goede hulpmiddelen alleen kunnen daar ook risico’s aan verbonden zijn. In tegenstelling tot NeurOptimal neurofeedback is er bij sommige andere vormen van neurofeedback zoals bv. klassieke neurofeedback het gevaar van overtraining en dat is bij mij dus gebeurd. Ik voelde me al niet goed en na deze behandelingen voelde ik me dus nog minder goed (overtraining). Helaas lukte het die trainer niet om dit weer ongedaan te maken. Ik kreeg o.a. slaapproblemen, voelde me heel gespannen en was niet meer in staat om te werken.

Net toen ik dacht dat ik alle therapieën gehad had en niet meer wist wat ik moest kwam ik bij NeurOptimal® uit. Ik had gelezen hoe het werkte en dacht gelijk: GENIAAL!!!  En er zijn geen bijwerkingen of risico’s aan verbonden. Met deze trainingen KAN het dus niet misgaan! Ik heb toen gelijk een afspraak bij Annemieke gemaakt en kon daar lekker snel terecht voor de sessies. Ik voelde me gelijk op me gemak bij Annemieke en heb ook iets meer dan 10 sessies gedaan. Wat een goede therapie, echt heel bijzonder!! Deze trainingen zijn gewoon voor iedereen goed of je nou met klachten loopt of niet!

Kortom: deze trainingen zijn VEILIG, deze Neurofeedback is super goed,  én deze trainingen zijn in tegenstelling tot vele andere behandelingen ECHT Spotgoedkoop. Ik raad het iedereen aan!!