Vrouw 35 jaar, ADD en angst klachten

Ik had naast ADD ook angst klachten. Ik kan me nu veel beter concentreren op mijn werk. Voordat ik de Neurofeedback startte kreeg ik veel dingen niet af. Ik werk als verpleegster met ouderen. Nu merk ik dat ik makkelijk de medicijnen heb uitgezet, terwijl ik ook nog even die ene bewoner wat extra aandacht heb kunnen geven en kon ik ook nog mijn collega helpen op een andere groep. Ook rapporteren en overdragen gaat veel beter. Wat ik in mijn persoonlijke leven merk is dat ik anders op dingen reageer. Vroeger voelde ik me heel gauw onprettig in een ruimte met veel mensen. Bv. als ik naar de kerk ging, zorgde ik altijd dat ik na de dienst meteen weg ging, omdat ik het niet zag zitten bij het koffiedrinken te blijven. Nu geniet ik van het na kletsen na de dienst met allerlei mensen. Of dat ik nu wat meer voor mezelf durf op te komen. Het grappige is dat het helemaal vanzelf gaat, maar daar ben ik juist heel blij mee!

Maar misschien nog wel de meest belangrijke verandering voor mij: Mijn primaire emotie is BLIJ! Heb vrijwel geen down dagen meer. Feit dat ik geniet van het leven en geen moeite meer heb om het leven goed te leven is voor mij denk ik het grootste verschil. Wordt/ben weer meer zoals ik als kind was: onbevangen en blij.